Annonse

Slutt på lange passkøer


På det verste har folk måttet vente over to timer for å fornye passet sitt. Men nå kan man bestille time på nettet, dukke opp til avtalt tid, og gå tilbake på jobb igjen kort tid etterpå.

Det er mulig å bestille tid frem til klokken 12.00 for time påfølgende virkedag. Når du har bestilt time vil du få et bestillingsnummer på sms eller epost. Her vil du også få en del tips om hva som er viktig å huske på når passet skal fornyes.

– Vi vil etter hvert sterkt begrense muligheten for å dukke opp uten bestilt time. Tilbudet vil være der, men det må påregnes lengre ventetid for de som tar sjansen på å kun benytte seg av drop in, sier Eklund.

PS: Fremdeles gjelder anbefalingen om å søke om pass i god tid før du skal ut og reise, gjerne seks-ni måneder før utløpsdato. Noen land krever mellom tre og seks måneders gyldighet på passet, regnet fra hjemkomstdato.

Her kan du bestille time for nytt pass
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer