Annonse

Gratis overnatting på teltets dag


Foto: Pål Lomeland

I anledning Friluftslivets år 2015 er fire lokale campingplasser blant vertene for teltets dag som arrangeres denne helgen.

Kristiansand Feriesenter, Hamre Familiecamping, Roligheden Camping, Åros Feriesenter tilbyr lørdag til søndag gratis overnatting for teltere. I tillegg legger deltakerstedene opp til en dag med aktiviteter som både barn og voksne kan delta på.

– Målet med «Teltets dag» er at flest mulig skal få mulighet til å oppleve telt- og friluftslivets gleder. Det skal også være en dag med aktiviteter som både barn og voksne kan delta på, sier Jan-Henrik Larsen, avdelingsleder for camping i NHO Reiseliv til nettstedet travelbusiness.no.

Gjester som vil telte gratis, kan bestille plass på nettsiden teltetsdag.no. Der blir også informasjon om program på de ulike campingplassene fortløpende lagt ut.

Bakgrunnen for at «Teltets dag» arrangeres akkurat i år er at 2015 er Friluftslivets år.

Friluftslivets år 2015 er en del av nasjonal strategi for et aktivt friluftsliv som Klima- og miljødepartementet (KLD) presenterte i august 2013. Friluftslivets år har tidligere blitt arrangert i 1993 og i 2005.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer