KRS247.no

Henter værvarsel...

Gratis overnatting på teltets dag

I anledning Friluftslivets år 2015 er fire lokale campingplasser blant vertene for teltets dag som arrangeres denne helgen.

Kristiansand Feriesenter, Hamre Familiecamping, Roligheden Camping, Åros Feriesenter tilbyr lørdag til søndag gratis overnatting for teltere. I tillegg legger deltakerstedene opp til en dag med aktiviteter som både barn og voksne kan delta på.

– Målet med «Teltets dag» er at flest mulig skal få mulighet til å oppleve telt- og friluftslivets gleder. Det skal også være en dag med aktiviteter som både barn og voksne kan delta på, sier Jan-Henrik Larsen, avdelingsleder for camping i NHO Reiseliv til nettstedet travelbusiness.no.

Gjester som vil telte gratis, kan bestille plass på nettsiden teltetsdag.no. Der blir også informasjon om program på de ulike campingplassene fortløpende lagt ut.

Bakgrunnen for at «Teltets dag» arrangeres akkurat i år er at 2015 er Friluftslivets år.

Friluftslivets år 2015 er en del av nasjonal strategi for et aktivt friluftsliv som Klima- og miljødepartementet (KLD) presenterte i august 2013. Friluftslivets år har tidligere blitt arrangert i 1993 og i 2005.