Annonse

– Vi trenger flere gründere


Helge Hammersbøen og Sveinung Hofstad. (Foto: Ann Helen Gjerde)

Noen er født med skapertrangen, andre ser at de er nødt til å omstille seg. Det er bare to av grunnene til at folk velger å bli gründere. Norge trenger både flere gründere, økonomisk vekst og nye arbeidsplasser. Og noen står klare til å hjelp de med nye ideer på veien.

– Vi bidrar både med penger og råd for å hjelpe folk med å få fart på ideen. Det sier direktør i Innovasjon Norge i Agder, Sveinung Hofstad.

I følge Hofstad er gründerne alle slags mennesker. Terskelen for å få tilskudd i den tidlige fasen er lav, så kommer man gjennom en fase der man får rådgivning og der man skal teste ut om ideen er god i markedet.

– De som lykkes er de som tar ideen på alvor, og som klarer å se at det er et behov hos kunden, sier Hofstad.

Hør hva du bør gjøre hvis du vil bli gründer, eller allerede har kommet litt i gang:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer