Annonse

– Vi krever forsikring


Rolf Guttormsen rådgiver i DNB Foto: Helge Martin Markussen

Bankene krever at du har forsikring, om du skal ha lån med pant i huset. Årsaken er enkelt og greit for at banken skal sikre seg mot eventuelle tap, sier Rolf Guttormsen fra DNB. 

-Det er lovpålagt med ansvarsforsikring på bil, men det er det ikke med husforsikring. Vi krever dette for at om huset brenner ned, så er vår sikkerhet i verste falle en brannruin, sier Guttormsen.

I Finansposten denne uken kommer han med gode råd om hva slags forsikringer du trenger, og råd om å unngå å bli dobbelt forsikret.

– Det er dessverre ikke slik at du får dobbelt tilbake ved skade om du har to forsikringer. Så da er det jo strengt tatt ikke noe poeng i å betale dobbelt heller, forteller han.

Hør hele innslaget her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer