Annonse

– Vi har virkelig endret vanene våre


Foto: Helge Martin Markussen

DNBs nedskjæringer over hele landet er et lett i en utvikling som absolutt er ventet. Det til tross for at de ansatte i Mandal nok ikke forestilte seg at de kom til å måtte slutte i jobben innen april.

– Vi ser at flere og flere bruker banken på en helt annen måte enn tidligere. Det er veldig få som går fysisk inn i banken. De vil heller bruke mobilen eller nettet, forklarer regiondirektør i DNB Helge Hammersbøen til KRS247.

Han tror nok ikke at fysiske bankkontor vil forsvinne helt, men at funksjonen til bankfunksjonærene ved kontorene vil mer og mer bli rettet mot finansrådgivning enn tradisjonelle bankoppgaver som innskudd og uttak.

– Det vil nok fortsatt være noen etternølere som vil bruke banken til nettopp dette, men det er flere og flere som selv merker at de må følge med i tiden, sier Hammersbøen.

Hør mer om hvordan våre bankvaner har blitt forandret bare de siste årene her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer