KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi har virkelig endret vanene våre

DNBs nedskjæringer over hele landet er et lett i en utvikling som absolutt er ventet. Det til tross for at de ansatte i Mandal nok ikke forestilte seg at de kom til å måtte slutte i jobben innen april.

– Vi ser at flere og flere bruker banken på en helt annen måte enn tidligere. Det er veldig få som går fysisk inn i banken. De vil heller bruke mobilen eller nettet, forklarer regiondirektør i DNB Helge Hammersbøen til KRS247.

Han tror nok ikke at fysiske bankkontor vil forsvinne helt, men at funksjonen til bankfunksjonærene ved kontorene vil mer og mer bli rettet mot finansrådgivning enn tradisjonelle bankoppgaver som innskudd og uttak.

– Det vil nok fortsatt være noen etternølere som vil bruke banken til nettopp dette, men det er flere og flere som selv merker at de må følge med i tiden, sier Hammersbøen.

Hør mer om hvordan våre bankvaner har blitt forandret bare de siste årene her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/245375256″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]