Annonse

– Strømprisen holder seg rekordlav resten av året


Roald Mæsel (Foto: Alf Otto Fagermo)

Det er ikke bare i oljebransjen det er nedgangstider. Det samme gjelder også for strømprisene. Og årsaken er en kald og våt sommer.

– Det har vært så mye snø igjen i fjellene at vannkraftprodusentene måtte produsere for fullt selv om etterspørselen er lav, sier Roald Mæsel hos strømleverandøren LOS til KRS247.

Dette fører til at prisen for å bruke strøm holder seg lav og Mæsel tror den kommer til å holde seg på et rekordlavt nivå også resten av året.

– Ja, vi tror strømregningen for et gjennomsnittsforbruk på 20 000 kilowatt timer i året vil bli rundt 1000 kroner billigere enn i fjor, da den også var 1000 kroner billigere enn året før, sier han.

Hør mer her
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer