Annonse

Slukk lyset – spar penger


Det er ikke noe tvil om at det er på oppvarming man bruker det meste av strømmen i en bolig. Mellom 50 – 60 prosent av strømforbruket brukes til dette formålet i følge tall fra Enova. Men det er penger å spare på lyset også. 

– Vi ser det når vi er i Danmark for eksempel. De er mye flinkere til å slå av lyset i rom de ikke bruker, sier Roald Mæsel fra LOS til KRS247.

Ved å bytte til led-pærer eller sparepærer kan man spare så mye som 2000 kroner i året på strømregningen. Det til tross for at de energieffektive pærene er dyrere i innkjøp.

– Jeg har hørt om folk som har hamstret gammeldagse glødepærer, men min påstand er at man over tid ville spart dette inn uansett, sier Mæsel.

Hør hele innslaget her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer