Annonse

Oljen for dummies


Are Osland (Foto: Ann Helen Gjerde)

OPEC, prisfall, børsen, Doha-møtet, fat og produksjonsfrys. Har det gått deg hus forbi hva dette egentlig handler om? I dagens utgave av spalten «for dummies» tar vi for oss olje og oljepriser.

– Olje er vanskelig, men det er utrolig viktig. Både for Norge, men også for regionen vår. Prisen på olje sier noe om verdien på vår viktigste handelsvare, sier Are Osland.

Are Osland er megler i Dnb, på rente, valuta og råvarer. Han er den som kan gi oss en enkel innføring i et meget komplisert marked. Hør klippet nedenfor, der blir du meget mye klokere på hvordan oljen påvirker oss:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer