Annonse

Nok en butikk på Sørlandssenteret stenger


Møbel- og interiørbutikken Palma med tilhold Sørlandssenteret har begjært oppbud. Det er den tredje senterbutikken som legger ned virksomheten i løpet av kort tid.

JG Sørlandsparken AS som er selskapets offisielle foretaksnavn ble stiftet i 2013. Tilgjengelige regnskapstall for samme år viser en omsetning på 786 tusen kroner og et overskudd etter finanskostnader på 11 tusen.

Oppbud

Bostyrer, advokat Kjell Rune Holvik, forteller til KRS247.no at styret har vedtatt å begjære bedriften konkurs.

– Det har ikke fungert å være i Sørlandsparken. Omsetningen har vært altfor lav, forteller Holvik.

Advokaten har ikke fått inn krav til boet ennå, men regner med at de vil komme. Bedriften har en gjeld på nærmere en million kroner. De ansatte vil få oppsigelser, opplyser Holvik videre.

I løpet av februar har to andre butikker på Sørlandssenteret blitt tvunget til legge ned. Etter fem års drift var det i begynnelsen av måneden slutt for motebutikken til den danske designeren Ilse Jacobsen. Like etter gikk Ringo Sørlandssenteret konkurs.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar