Annonse

Julelys til en tier


CC-BY-NO

Utviklingen innen julepynt med lys har gått mer og mer over i LED og det fører til at selv om du har store mengder, så vil ikke strømregningen din bli høyere av den grunn.

– Hvis strømregningen blir høy i desember, så er det ikke på grunn av julelys. Da er det mer fyring og dusjing og det forbruket der, forteller Rolf Bjarne Eriksen fra LOS til KRS247.

Han har sett litt på kostnadene ved å ha på julelys konstant i desember og kostnaden beløper seg til rundt ti kroner.

– Men hvis du skal ha virkelig mye lys. Det er noen som lyser opp hele huset sitt og har liksom 20.000 og skikkelig show. Og hvis du kjøper en lenke med LED der du har 10.000 lys og da har du godt over 500 meter med lys, og med de prisene vi har nå så snakker vi mellom 400 og 500 kroner hvis du har på de en hel måned, sier Eriksen.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer