Annonse

Husk dette om du vil bytte strømleverandør


Det er egentlig veldig enkelt å bytte strømleverandør. Et par tasteklikk og så er det gjort. Likevel er det ikke slik flesteparten av oss gjør det. Telefonsalg, stand og dør-til-dør-selgere er hovedgrunnen til at folk bytter strømleverandør. 

Det er tre forskjellige strømprodukter, og det er viktig for deg som kunde å vite hva du sier ja til. Fastpris er veldig sjeldent både på kunde- og tilbydersiden. De andre er spot- eller flytende pris. Ved spotpris betaler du som kunde det samme som leverandøren.

– For de aller fleste i dag vil spot lønne seg. Da får du markedsprisen, sier Rolf-Bjarne Eriksen fra LOS.

Videre bør du som kunde finne ut om det er bindingstid og hvor lenge pristilbudet ditt varer hvis du sier ja.

– Hvis det er bindingstid er det lurt å tenke over hvorfor det er det, også må du finne ut hvor lenge prisen du får fra selgeren varer. Veldig ofte får du gratis strøm i en måned og billig strøm neste måned, men så er det som var billig ikke veldig billig. Når året er gått må du se på hvor mye har du betalt, sier Eriksen til KRS247.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer