Annonse

Hold det ryddig


Hvordan skal man overleve som samboer eller i et kollektiv? Det finnes flere feller langs den veien som kan ramme både økonomi, kjærlighet og vennskap. Ryddighet både fysisk og økonomisk er vesentlig. Rolf Guttormsen fra DNB oppfordrer de som bor slik til å gjøre noen grep mens man fremdeles er på godfot.

De fleste studenter bor enten sammen med kjæreste eller i kollektiv. For samboere kan det være veldig nyttig med en samboerkontrakt.

– Den inneholder rett og slett; hva er mitt og hva er ditt, hva skjer om det blir et brudd og hvordan deler vi. Denne kontrakten setter man opp mens man fremdeles er gode venner og kjærester, anmoder Guttormsen.

Det er også viktig å ha en avtale for hvordan man fordeler utgiftene. Hovedpoenget er å unngå konflikter, fordi slike konflikter rammer både leietakere og muligens utleieren i neste omgang. Hør hele lydklippet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer