Annonse

Går fra Norgesenergi til LOS


Rolf Bjarne Eriksen forlater NorgesEnergi til fordel for LOS

Rolf Bjarne Eriksen (36) er ansatt som ny leder for salg og produktutvikling i LOS privat. Han kommer fra stillingen som kundesenterleder i Norges Energi.

– Selskapet har en sterk posisjon i markedet, svært høy kundetilfredshet, og med de strategiske valg som er lagt fremover gleder jeg meg til å ta fatt på den nye jobben, sier Rolf Bjarne Eriksen i en pressemelding. Han kjenner LOS fra tidligere gjennom jobber i både kundesenteret og markedsavdelingen.

Eriksen ble i høst nominert, og var med i finalerunden som «Årets Unge leder på Sørlandet». Ved å jobbe med kultur, og tett resultat- og oppfølgingssamtaler av medarbeidere, har han vært sentral i å etablere en salgskultur på kundesenteret med meget gode resultater. Han er en god rollemodell og verdsettes høyt hos ansatte, var juryens begrunnelse.

– Vi er svært glad for at Rolf Bjarne blir med på LOS-laget, sier Geir Tønnesland, administrerende direktør i LOS.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar