Annonse

Fremtiden er lys


Siri Mathiesen, regiondirektør i NHO Agder | Foto: nho.no

– Det er ingen krise, og det blir ingen krise. Ordene tilhører DNB sjef Rune Bjerke som åpnet en konferanse denne uken med å se optimistisk på Norsk industri.

Optimismen deles av Regionbanksjef Helge Hammersbøen i DNB, og regiondirektør i NHO Siri Mathisen. De mener begge at bedrifter på Sørlandet er inne i en tøff tid, men at man vil klare seg.

– Det er litt todelt. For den eksportrettede industrien så er det gode forhold med svekket krone, og for den tradisjonelle industrien som har vært gode på omstillinger. Derfor tror jeg rammevilkårene er bra for industrien på Sørlandet, sier Hammersbøen.

Siri Mathisen støtter uttalelsene til Hammersbøen og mener fremtiden er lys for Sørlandet sin del.

– Det er ingen tvil om at spesielt olje og gassindustrien er inne i en konsolideringsperiode, men jeg tror vil vi klare oss greit i det lange løp, sier Mathisen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar