Annonse

– Få med deg fradragene


Illustrasjonsfoto: DNB

Selv om det kan være fristende å bare godta at den ferdig utfylte skattemeldingen og levere den inn uten innvendinger, bør du likevel sørge for at alt er korrekt når du leverer. Selv når du får penger tilbake. Det kan handle om mer enn småpenger.

– Uansett om det er ferdig utfylt på forhånd så står du ansvarlig for det som står der. Det gjelder både gjeld, inntekt og formue, sier Helge Hammersbøen fra DNB.

Han anbefaler deg til å finne frem alt du har av papirer og bruke en god time på å få ting helt på stell. Foreldre må også være obs på de fradragene de har krav på. Det kan handle om flere tusen kroner i løpet av et år.

– Det har litt med særfradrag å gjøre. Om du er eneforsørger eller om det er felles ansvar. Så er det dette med foreldrefradrag, pass, skolefritidsordning, ekstra reiseutgifter med levering og henting av barn, ramser banksjefen opp.

Hør mer om fradragene i lydklippet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer