Annonse

– Din cv er som en eksamensbesvarelse


Frank Amundlien og Eskild Stenhaug. (Foto: Ann Helen Gjerde)

Det er mange om beinet i dagens jobbmarked. Det gjelder å skille seg ut, og det gjelder å ha en god cv i bunn. Det er et av rådene fra hodejeger Frank Amundlien.

– Stillingsannonsen er eksamensoppgaven, så du bør lese den nøye. Når du har gjort det sjekker du bedriften og kontaktpersonen på nettet, og ringer personen. Vis at du kjenner til bedriften, og spør om hva som er de viktigste kvalifikasjonene for å komme gjennom nåløyet. Det sier Frank Amundlien, fra rekrutteringsfirmaet Selectionparter AS.

Nettopp det å komme gjennom nåløyet er viktig i et jobbmarked hvor mange søker på de samme jobbene. I dagens utgave av «Finansposten» får du flere gode råd om intervju, søknad og forberedelser. I tillegg gir banken råd om hva du bør gjøre hvis du mister jobben, og havner i en situasjon der du har mindre penger til å betale de samme regningene som kommer.

– Ofte føler folk seg litt alene, og da er det greit å ha noen å prate med. Det er ikke første gangen vi i banken har vært gjennom det, og det er mye lettere å hjelpe folk med en «frisk» økonomi, kontra å vente til problemene tårner seg opp. Det sier Eskild Stenhaug fra Dnb.

Hør rådene her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer