Annonse

– Bruk tid på visning


Foto: Helge Martin Markussen

I snitt bruker nordmenn rundt 15 minutter på visning, før man skal kjøpe bolig. Mange er ikke på visning i det hele tatt. Det kan være en tabbe, mener Rolf Guttormsen. 

– Prospektene man får i dag er jo veldig bra, men man får et mye bedre inntrykk av boligen om man faktisk går på visning.

Han tror den norske tankegangen om at vi «ikke skal være til bry» slår litt inn.

– Vi er jo hjemme hos noen, i deres private bolig. Men, når det er visning så er det lov å snoke litt, mener Guttormsen.

DNB har laget en ti-punkts liste som de mener er viktig å ta med seg når man går på visning.

– Noen av punktene er innlysende som det å sjekke for fukt, og det elektriske anlegget. Men så er det småting som man kanskje glemmer, og da er det fint med en slik liste, mener Guttormsen.

Hør hele saken her:




Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer



Legg igjen en kommentar