Annonse

– Alle monner drar


Det handler om små endringer som tilsammen kan gjøre strømregningen din betydelig mindre når Roald Mæsel gir oss gode sparetips.

– Senk temperaturen med 1 grad, skift ut glødepærer med led eller sparepærer og du kan bare der spare en del, sier Mæsel.

Enova har regnet ut at om man etterisolerer gamle hus og gjør endringene som Mæsel forteller om, kan strømregningen bli redusert med så mye som 5000 kroner i året.

– Og som en bonus er jo dette også et enkelt miljøtiltak. Kan vi eksportere den rene kraften fra Norge til land som bruker kullkraft så er vi alle med å gjøre et bidrag for det globale miljøet, konkluderer Mæsel.

Flere strømsparetips får du her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar