Annonse

2018 bedre enn 2017


Den stort sett gode omstillingen på Sørlandet gjør at økonomien i landsdelen kommer til å bedre seg ytterligere i 2018. Det tror regionbanksjef Helge Hammersbøen i DNB.

– Jeg synes det ser veldig bra ut. Det ser vesentlig bedre ut ved inngangen 2018 enn i januar 2017. Vi får en høyere lønnsvekst enn prisstigning for inneværende år, vi får mer penger å bruke, vi har en lav og synkende arbeidsledighet og det vil fortsatt være lave renter. Det gir en stabil og god økonomi, sier Hammersbøen til KRS247.

Det eneste negative han har merket seg er boligmarkedet. Boligprisene falt med 2,7 % i fjor, men Hammersbøen kaller nedgangen «en mindre korreksjon».

– Det var litt mer bekymringer i fjor høst. Det er en myk og god landing. Man tror boligprisutviklingen vil flate mer ut.

Hør resten av intervjuet, hvor også næringslivet diskuteres, her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer