Annonse

Matfestival endrer navn for å tenke langsiktig


Foto: Tor Erik Schrøder

«Spis for 100» fikk noe hard medfart fra både deltakende og ikke-deltakende spisesteder på grunn av prisbegrensningen. I dag ble det klart at konseptet blir endret til å ikke ha en like hard begrensning på prisen under navnet «Spis Ute Uka».

– Det stemmer. Nå er vi foroverlent og tenker på framtida. Vi har holdt på i syv år og nå tenkte vi på hvordan vi kunne holde på i syv år til, minst. Vi ønsker jo at flest mulig skal ut og besøke og oppleve Kristiansands mangfoldige spisesteder, så derfor valgte vi dette for å leve videre, sier prosjektleder Henning Ross Vestavik til KRS247.

Henning Ross Vestavik (Foto: Alf Otto Fagermo)

Med «Spis Ute Uka» kan spisestedene selv velge hvilken pris de ønsker å sette i forhold til om de ønsker å kreve 100, 125 eller 150 kroner for sin rett i løpet av festivaluka.

– Det er naturlig at en kafé har en rimeligere rett enn for eksempel en gourmetrestaurant, sier Vestavik.

– Hvorfor valgte dere å endre navnet?
– Det er råvarekostnaden først og fremst. Det ble vanskelig for de dyre restaurantene å kunne rett og slett mette publikum. De ønsket jo at gjestene skulle bli gode og mette og ikke at det ble slik at de bare serverte suppe, sier han.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer