Annonse

– Jeg har lyst til å si hummer i pølsebrød


Alex Heath med middagsforslag (Foto: Ann Helen Gjerde)

Hva skal man lage til middag hvis man har veldig dårlig tid? Eller vil ha en litt kreativ hverdagsrett. Jeg utfordret Alex Heath, kokk og fiskehandler ved Reinertsen, til å komme med tre gode middagsforslag. Som en god helgerett valgte han hummer i pølsebrød.

– Det er litt spesielt, men er veldig kjent i London og andre steder. Kjøp legs, altså beina på hummeren, og stek det lett med sjalottløk. Avkjøl, og bland inn litt urter og andre ting du vil ha med. Kanskje avokado og mango også. Så putter du det oppi et godt pølsebrød, med litt ekstra isbergsalat i. Det er gull, sier Heath.

Har man dårlig tid anbefaler Alex heller å lage et godt smørbrød, det trenger ikke å ta mer enn noen minutter.

– Ikke stress, lag heller en god sandwich. Kjøp med noe godt brød på vei hjem fra jobben, og lag noe av det du har i skapet, sier han.

Som hverdagsrett valgte Alex torsk, men torsk er ikke bare torsk. Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer