Annonse

Hundrevis i kø for kaffe


Foto: Alf Otto Fagermo

Starbucks åpnet sitt 20. utsalgssted i Norge på Nedre Torv i Kristiansand i dag og for butikksjef Maria Malz var det en eventyrlig åpning klokken 10:30 i dag.

– Det var vel en cirka hundre stykker som stod i kø, men det er jevn kø hele tiden, så de tretti første ble sluppet inn først og fikk gratis drikke, sier Malz til KRS247.

Maria Malz, butikksjef Starbucks Kristiansand (Foto: Alf Otto Fagermo)

– Hvilke forventninger har dere til hvordan dere kommer til å gjøre det i Kristiansand?
– Vi har store forventninger til at det skal være mye trøkk gjennom sommeren, og også utover ellers, men spesielt nå om sommeren og også med åpningen av «Sommer på Torvet» så forventer vi god strøm hele tiden, sier butikksjefen som har hatt noen hektiske dager før dørene kunne åpnes i formiddag.

– Søvn er luksus for å si det sånn for oss som har vært her, men det er verdt det og gjør ingenting når en ser på hvordan det har vært i dag, sier Malz.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer