KRS247.no

Henter værvarsel...

Har merket stor pågang før åpning

Med over 100 positive anmeldelser allerede før dørene har blitt åpnet og en telefon som så å si aldri står stille, har André Hjort og Kristian Sindland fått med seg at det er et behov for en italiensk restaurant i byen.

– Vi har snakket om det, og det er nesten for mye av det gode. Det har vært utrolig bra tilbakemeldinger og hvis de stemmer, så ser vi lyst på det, sier Sindland til KRS247 mens telefonen ringer i bakgrunnen under opptaket.

– Det er veldig hyggelig at det er mange som ønsker å prøve oss. Vi er vel den eneste restauranten i byen med det italienske konseptet, sier André Hjort.

De har en italiensk kjøkkensjef, men deres kjennskap til Italia er ikke like inngående.

– Vi har reist en del ned og hentet mye inspirasjon fra rundt omkring i Italia og i Middelhavet generelt, forteller Hjort.

Fasaden til «La Famiglia» sett fra Vestre Strandgate (Foto: Alf Otto Fagermo)

Det er et bygg med historie de har overtatt, hvor Amigos holdt til i 25 år og der The Red Lion fikk noen år. Og det har vært noe jobb å skulle omforme bygget fra engelsk til italiensk.

– Vi tenkte ikke vi skulle gjøre så mye, men det ballet på seg, sier Kristian Sindland.

– Det var ikke så mange overraskelser, kan du si. Men når du først begynner å rive litt, så river du litt til og så enda mer. Og etter hvert så åpnet vi opp litt, satte inn nytt kjøkken, nye toalett og da baller det på seg til å bli mer enn det en hadde planlagt, forteller André Hjort.

– Men vi fikk en ganske kjapp italiensk vri på det med murveggene som er og de intime hjørnene som er innover, sier han.

Navnet «La Famiglia» falt seg naturlig i forhold til både folkene rundt og arbeidet rundt restauranten.

– Vi er fem eiere og alle vi fem er i familie. Det samme er en del av de ansatte og mange av håndverkerne. Så vi har en utrolig stor familie, så da ble det det som ble navnet, forteller Sindland.

Hør mer om restauranten her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/305558166″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]