Annonse

En mann for sitt pinnekjøtt


Vidar Kleppe (Dem). | Foto: Glenn Th. Faannessen

Han elsker Sørlandet, og stortrives i Kristiansand. Likevel er det det vestlandske som rører ved hjerterota hos Vidar Kleppe. Demokratenes gruppeleder i bystyret i Kristiansand er alltid klar for å snakke om politikk, årstider, Fedje og festmaten over all festmat.

– Jeg elsker å lage mat, og hjemme hos oss så er det jeg som disker opp julemiddagen. På Vestlandet vokste vi opp i trange, men gode, kår og da er det pinnekjøtt som gjelder, sier Kleppe.

Skal man ha godt pinnekjøtt, må det være godt tørket. Videre dampes ikke pinnekjøttet hos Kleppe. Det kokes i fem til seks timer på veldig svak varme. Kålrabistappen skal være helmaks.

– Masse muskat gir en god smak. Dessuten bør du bruke et par kerrs pink-poteter. De har en fin konsistens som jevner stappa, forteller Kleppe.

Hør hva Kleppe mener om hva som mangler på værfronten her sørpå, og selvfølgelig snakke litt om politikk.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer