KRS247.no

Henter værvarsel...

– Drømmen er nasjonal

Daniel Støle satser nå hardt på å slå seg opp i pizzabransjen. 21-åringen skal ha to jobber i fremtiden. Målet er, i første omgang, å få Rio Pizza til å stå støtt både på Lund, Hånes og i Vågsbygd.

– Drømmen er jo etter hvert nasjonalt, men det ligger langt der fremme, sier Støle.

Han vet at han tar en stor sjanse. Pizzamarkedet er tøft, og konkurransen fra store aktører tar han på alvor. Han mener behovet for pizza er stort, og ser potensialet i markedet lokalt.

– Jeg tror veien å gå er take-away. Jeg tror stadig færre går ut for å spise pizza. Det er heller et måltid man tar med seg på vei hjem, sier Støle til KRS247.

– Hvorfor gjør du dette?

– Jeg har alltid hatt en drøm om å starte for meg selv. Når jeg nå fikk denne muligheten til å drive Rio Pizza, så måtte jeg nesten gripe den. Min far jobbet som baker for Rio for mange år siden, så det er jo historie der også.

– Ser du at du tar en sjanse her?

– Ja. Det er en stor risiko i dette. Likevel har vi opplevd etter å ha åpnet igjen at det er mange tidligere kunder som har sagt at de er glade for at vi er tilbake og at de har ventet på det, sier Støle.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/220971047″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]