Annonse

Bygger lekeplass for de voksne


Jan Sigurd Ljosdal. | Foto: Ann Helen Gjerde

I lokalene til Gatsby og tidligere Twist & Shout, jobber nå håndverkere og utelivsmedarbeidere på spreng med å få klart det nye utestedet i Markens. Rett over veien for Patrick’s skal det bli No 15 Fun pub & Sportsbar.

– Nå er det en arbeidsplass, innrømmer Jan Sigurd Ljosdal.

For han har en plan for det meste. Det er gamle banksafer som skal brukes som vinskap, det skal opp seks skjermer til TV-sendt sport og det skal hentes frem masse fra de gode gamle dager.

Flipperspill, også kalt pinballmaskiner, står klare til bruk.

Flipperspill, også kalt pinballmaskiner, står klare til bruk.

– Det kommer gode, gammeldagse pinballspill og arkadespill. Det er ingen plasser i Kristiansand som har flipperspill. Hvis du reiser rundt i Norge, så har alle byer en plass med flipperspill. Det er gøy, det er et mekanisk spill der du bruker kroppen. Du jobber med spillet, du leker og så får du noe god mat og drikke ved siden av, sier Ljosland til KRS247.

Han vet at det er en sjanse å ta, som med alle utesteder. Derfor gjør han og gjengen bak ting litt annerledes. Målet er å åpne i løpet av april, og det kan se ut som om det er en stor jobb som gjenstår i lokalet. Ljosdal er likevel sikker på at lokalet kommer til å ta form raskt, og at stedet ikke er så langt fra å være åpningsklart som det ser ut som.

– Det ser ut som om det er veldig mye igjen, men de fleste store tingene er på plass. Nå er det bare å montere. Du ser jo sofaene står på halv tolv og alt mulig! Nå blir det lagt parkett på gulvet, satt fast sofaene…så går det veldig fort!
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer