Annonse

Kristiansanderne viktigere enn michelinstjerner


Restauranten Måltid har holdt til i Tollbodgata siden 2006 (Foto: AK Danielsen)

«Måltid» ligger i toppsjiktet blant norske restauranter i følge kjendiskokker som Eivind Hellstrøm og Bent Stiansen. For de ansatte er det imidlertid anerkjennelsen fra byens befolkning som teller mest.

– Det viktigste for oss er de lokale, sier vert Linn Mjelde.

Hun innrømmer at det hadde vært stas med en michelinstjerne, men legger til:

– Det er kristiansanderne vi jobber for først og fremst. Det er jo de som kommer og spiser hos oss.

Linn Mjelde kom til Måltid høsten 2012 og er ansvarlig for den daglige driften sammen med sin samboer Kim Wiuff. Restauranten ble startet i 2007 av brødrene Johan og Martin Olsen. De to kristiansanderne vil gi sine medborgere ypperlige smaksopplevelser ved å få inn kjøkkensjefer og kokker som kan servere eksklusive retter.

Stadig flere kristiansandere oppdager dette og finner veien til den ene enden av Tollbodgata:

– Vi synes jo det blir mer og mer å gjøre også i ukedagene, ikke bare i helgene, det er jo noe som skjer, sier Linn Mjelde.

Hør hele intervjuet med Linn Mjelde her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar