«Måltid» ligger i toppsjiktet blant norske restauranter i følge kjendiskokker som Eivind Hellstrøm og Bent Stiansen. For de ansatte er det imidlertid anerkjennelsen fra byens befolkning som teller mest.
– Det viktigste for oss er de lokale, sier vert Linn Mjelde.
Hun innrømmer at det hadde vært stas med en michelinstjerne, men legger til:
– Det er kristiansanderne vi jobber for først og fremst. Det er jo de som kommer og spiser hos oss.
Linn Mjelde kom til Måltid høsten 2012 og er ansvarlig for den daglige driften sammen med sin samboer Kim Wiuff. Restauranten ble startet i 2007 av brødrene Johan og Martin Olsen. De to kristiansanderne vil gi sine medborgere ypperlige smaksopplevelser ved å få inn kjøkkensjefer og kokker som kan servere eksklusive retter.
Stadig flere kristiansandere oppdager dette og finner veien til den ene enden av Tollbodgata:
– Vi synes jo det blir mer og mer å gjøre også i ukedagene, ikke bare i helgene, det er jo noe som skjer, sier Linn Mjelde.
Hør hele intervjuet med Linn Mjelde her:
[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/193314787″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]