Annonse

– Ingen grunn til panikk


Foto: Helge Martin Markussen

Oljeprisen har falt mye de siste seks månedene. Det har ført til at flere bedrifter i oljeservicesektoren har sagt opp medarbeidere, og skapt uro på verdens børser. Men dette er ikke nødvendigvis dårlig for den norske økonomien.

– Det er slik at når oljeprisen faller, så vokser økonomiene i andre land. Og vi skal ikke glemme at vi gjennom oljefondet er en av verdens største aksjeeiere, sier Eskild Stenhaug fra DNB til Radio Sør.

Hans økonomer ser nå blant annet på teknologi og Japan når de skal anbefale oss å investere.

– Du trenger ikke gå inn med millioner for å starte sparing i aksjer etc. Men det er viktig at du har et langsiktig perspektiv på sparingen din, sier Stenhaug.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar