Annonse

– Trener ute hele året


Det går an å springe i snøen også. (CC0 Public Domain)

Høsten har for alvor kommet, og nå er snøen på vei nedover fra fjellet. Hvis man vil trene kan enten ta med seg joggeskoene inn på treningssenteret, eller våge seg ut i det kalde været.

– Når regnet pisker i fjeset blir det en dobbel glede. Det å komme seg ut, fryse litt og så komme seg inn igjen er noe av det beste jeg vet, sier Anna Aase Ugland, personlig trener og kostholdsveileder.

Anna Aase Ugland (Foto: Ann Helen Gjerde)

Anna Aase Ugland (Foto: Ann Helen Gjerde)

Hun har med seg mange ut i skogen på både løpeturer og annen trening. Og der er det ikke snakk om at det er trening inne. Bare hvis det er skikkelig kaldt.

– Det går jo fint an å kjøpe seg et par brodder, men man bør tilpasse seg temperaturen. Når det begynner å bli minus ti må man begynne å tenke på å ikke ha maks intensitet. Når den kalde lufta trekkes raskt inn kan man bli vond i halsen, sier Ugland.

Hør flere treningstips her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer