Annonse

Helsereisen som endte i en gründerhistore


Foto: www.vitaunivers.no

38 år gamle Linn Kristin Brænden fra Kristiansand har slitt med vekt og helseutfordringer i mange år. Det tok henne lang tid å komponere en meny som etter lang tid fikk henne i mål med en vektreduksjon på 30 kg.

Linn Kristin så at det var en stor utfordring å samle alle de verktøyene hun trengte for å gå ned i vekt. Da hun endelig kom i mål, så hadde hun ett stort ønske om å hjelpe andre som slet med de samme utfordringene. Etter hard jobbing og et brennende engasjement, ble hennes erfaringer satt i system under navnet, «Vita Univers».

– Kostholdsfilosofien er basert på et naturlig kosthold med minst mulig industrimat og lite karbohydrater, stivelse og sukker. Du får personlig oppfølging, kurs og oppskrifter i en pakke. Det sier Linn Kristin Brænden på spørsmål om hva som skiller dette fra andre livsstilskonsepter.

Nei, dette er ingen diett. Det er innen en lavkarbofilosofi, men det nytter ikke å tro at man kan følge dette i tre uker, gå ned 10 kilo for deretter gå tilbake til din gamle livsstil. Litt av poenget er å finne de grepene som skal til for å få en varig endring over tid.

Innovasjon Norge har tro på konseptet til Linn Kristin, og har gitt henne økonomisk støtte.

– Jeg jobbet hardt og intenst for å få dette til. De så vel først og fremst at jeg aldri ga meg, i tillegg til verdien av konseptet som kan hjelpe andre mennesker å endre livsstil på en lettere måte, sier Brænden.

Hør hele intervjuet her:

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer