Annonse

Gleder seg til nyåpning


Foto: Alf Otto Fagermo

I kveld er det åpningsfest for en klinikk som har flyttet fra Hamresanden til Kristian IVs gate. I tillegg er det lansering av et nytt konsept kalt M39 og Anita Gundersen kan nesten ikke vente til kveldens åpning.

– Vi håper på å kunne få den øvre delen av Markens til å våkne til liv igjen med både åpningsfesten og det nye konseptet, sier Gundersen fra Bellaklinikken til KRS247.

M39 er et samarbeidskonsept mellom den nevnte klinikken, Thon Hotel Egon, Joe & The Juice, Blikkbox og Zar.

– Jeg tror det er slik at når du skal drive noe i Kristiansand hele året, så må man skaffe seg gode samarbeidspartnere. Jeg tror det er også noe folk kan dra nytte av at det ikke bare skjer noe i byen på dagtid, men også på kveldstid. Og at det kan bli sånne kvelder som denne noen ganger i halvåret, sier hun.

Under åpningen blir det mulig å se de nye lokalene, som samler hele tilbudet under ett tak, men kvelden avsluttes med en konsert hvor en av årets Idol-deltakere skal synge.

– Vi har vært veldig heldige og fått med oss Julie Guddal fra Tvedestrand. Hun er kjempeflink til å synge og musikk generelt. Denne dama kan musikk, skryter Anita Gundersen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer