KRS247.no

Henter værvarsel...

Gleder seg til nyåpning

I kveld er det åpningsfest for en klinikk som har flyttet fra Hamresanden til Kristian IVs gate. I tillegg er det lansering av et nytt konsept kalt M39 og Anita Gundersen kan nesten ikke vente til kveldens åpning.

– Vi håper på å kunne få den øvre delen av Markens til å våkne til liv igjen med både åpningsfesten og det nye konseptet, sier Gundersen fra Bellaklinikken til KRS247.

M39 er et samarbeidskonsept mellom den nevnte klinikken, Thon Hotel Egon, Joe & The Juice, Blikkbox og Zar.

– Jeg tror det er slik at når du skal drive noe i Kristiansand hele året, så må man skaffe seg gode samarbeidspartnere. Jeg tror det er også noe folk kan dra nytte av at det ikke bare skjer noe i byen på dagtid, men også på kveldstid. Og at det kan bli sånne kvelder som denne noen ganger i halvåret, sier hun.

Under åpningen blir det mulig å se de nye lokalene, som samler hele tilbudet under ett tak, men kvelden avsluttes med en konsert hvor en av årets Idol-deltakere skal synge.

– Vi har vært veldig heldige og fått med oss Julie Guddal fra Tvedestrand. Hun er kjempeflink til å synge og musikk generelt. Denne dama kan musikk, skryter Anita Gundersen.