Annonse

Går Norge på langs


Foto: Helge Martin Markussen

Kjæresteparet Vilde Marie Magnusson Aimesdotter og Anniken Thorkildsen legger 1. april ut på en lang tur, Norge på langs. Bakgrunnen for turen er for å sette søkelyset på lidelsen OCD, som Vilde Marie lider av.

– Det er en lang tur, men vi er godt forberedt og gleder oss veldig, forteller de to.

Bakgrunnen for turen er for sette søkelyset på en lidelse som de færreste vet mye om.

OCD er en angstlidelse som manifesterer seg gjennom tvangstanker og -handlinger. De vil derfor forsøke å besøke skoler, og holde foredrag om hvordan det er å leve med lidelsen.

– Hverdagen min er veldig utfordrende. Alt som skjer fra jeg står opp til jeg går å legger meg går egentlig ut på ritualer og tvangstanker. Så det er tøft å bare sitte her i studio sammen med deg, sier Vilde Marie.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar