Annonse

– Begynn uka friskt


Anna Aase Ugland (Foto: Ann Helen Gjerde)

Starter man uka under et pledd, med rømmevafler og serie på tv, så kan man holde på slik hele uken. Men starter man uka litt friskt, er det lettere å gå på trening igjen på tirsdag. Det er rådet fra ei som gjennom sin jobb møter mange på trening mandager.

– Vi nullstiller oss jo rett før mandagen. Det er akkurat som om vi skal hoppe på et tog på mandagen. Hvis vi ikke rekker det er det bare å ligge på sofaen fram til toget går neste mandag igjen. Det sier Anna Aase Ugland, personlig trener og kostholdsveileder.

Så rådet er egentlig klart, sørg for å hoppe på toget på mandagen. Men hvis du ikke rakk det er det bedre å komme seg ut av sofaen enn å stå å vente på neste tog.
Hør hvordan du kan få litt motivasjon her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer