Annonse

Åpner nytt treningssenter for crossfit i august


Foto: Casper Lehland

Magnus Frantzen blir daglig leder for et splitt nytt treningssenter for crossfit-trening, populært kalt boks, midt i Kvadraturen på 500 kvadratmeter.

– Med utstyr til mellom 500 og 600 000 kroner, blir Crossfit Kvadraturen et av de mest utstyrte av totalt fem sentre i byen, sier Frantzen til KRS247 og tror crossfit-trening er noe som har kommet for å bli.

– Det har jo kommet mange ulike treningsformer, blant annet var jo zumba veldig populært en periode, men interessen har dalt litt, forklarer han.

I sin egen garasje på 70 kvadratmeter, har han de siste årene drevet et lite treningssenter for folk som er interessert i crossfit. Nå forbereder han og kollega Metthew Szwinto seg på åpningen den 1. august.

– Å drive med crossfit er tøft, og man får så mye igjen for det. Vi har fokus på å trene sunt, men også skape et godt miljø blant de som trener med oss, forteller Frantzen.

FAKTA: Crossfit
Crossfit er et treningsprogram for styrke og kondisjon, som ble skapt av Greg Glassmann på 80-tallet. Det består av ulike såkalte funksjonelle bevegelser som utføres med høy intensitet. Hovedprinsippet består i å kombinere kondisjon, turnøvelser og olympiske løft og det kan enten konkurreres på tid, mot egne prestasjoner eller mot andre.Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer