KRS247.no

Henter værvarsel...

Vil ha over 3000 påmeldte før juni

I 44 år har «Sykle til jobben»-aksjonen blitt arrangert og i dag ble den sparket i gang over hele landet. For prosjektleder i Vest-Agder er det hektisk aktivitet hver dag frem til aksjonen sluttes 17. juni og hun opplever relativt god respons allerede.

– På landsbasis er vi nesten oppe i der vi var i fjor da vi avsluttet kampanjen, nesten 30 000 påmeldte, det er kjempemasse mennesker. I Vest-Agder nærmer vi oss 2000 påmeldte, som var liksom mitt mål iløpet av dagen. Så får vi se da, sier prosjektleder Kristin Tverberg til KRS247.

Hun har et mål om at de skal nå 3000 påmeldte innen aksjonen slutter.

– Ja, 3000 aktive deltakere fra Vest-Agder. Det synes vi hører hjemme her. Vi er mange aktive, flotte mennesker på Sørlandet og det er viktig for oss å formidle at dette ikke bare er en kampanje hvor du kan registrere syklingen til jobben; all fysisk aktivitet du bedriver, kan du registrere i denne kampanjen. Dette er et folkehelsetiltak for å bidra til et sterkere Norge, sier Tverberg.

Hør mer om kampanjen her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/318452983″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]