Annonse

Vil ha over 3000 påmeldte før juni


Foto: Alf Otto Fagermo

I 44 år har «Sykle til jobben»-aksjonen blitt arrangert og i dag ble den sparket i gang over hele landet. For prosjektleder i Vest-Agder er det hektisk aktivitet hver dag frem til aksjonen sluttes 17. juni og hun opplever relativt god respons allerede.

– På landsbasis er vi nesten oppe i der vi var i fjor da vi avsluttet kampanjen, nesten 30 000 påmeldte, det er kjempemasse mennesker. I Vest-Agder nærmer vi oss 2000 påmeldte, som var liksom mitt mål iløpet av dagen. Så får vi se da, sier prosjektleder Kristin Tverberg til KRS247.

Hun har et mål om at de skal nå 3000 påmeldte innen aksjonen slutter.

– Ja, 3000 aktive deltakere fra Vest-Agder. Det synes vi hører hjemme her. Vi er mange aktive, flotte mennesker på Sørlandet og det er viktig for oss å formidle at dette ikke bare er en kampanje hvor du kan registrere syklingen til jobben; all fysisk aktivitet du bedriver, kan du registrere i denne kampanjen. Dette er et folkehelsetiltak for å bidra til et sterkere Norge, sier Tverberg.

Hør mer om kampanjen her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer