Annonse

Vil ha flere menn til egen Mannedag


Helikoptersimulator er en av aktivitetene på Mannedagen - Foto: Kreftforeningen

I fjor ble Mannedagen arrangert for første gang. Den ble en suksess da den ble arrangert i fjor med over 50 kreftrammede menn som fikk oppleve en dag fylt med passende aktiviteter på Kjevik. I år har arrangementet blitt utvidet til å kunne ta 100 deltakere.

– Vi ser at det var et behov fordi det var mange som kom. Vi ser at vi har gått litt bredere ut, i fjor var det bare i Agder, mens i år nasjonale kan vi si, så nå kommer det faktisk flere tilreisende fra andre plasser, sier Andreas Vikhals, som jobber i Forsvaret på Kjevik og som har vært en av pådriverne for Mannedagen til KRS247.

Andreas Vikhals og Geir Osmund Wehus (Foto: Alf Otto Fagermo)

Han har selv hatt kreft og savnet å treffe andre i lignende situasjon.

– Jeg ønsket å samle mannfolk som har vært eller er syke med bakgrunn i egen historie og egen sykdom. Og vi fant ut sammen med Kreftforeningen at vi ville lage et sånt type tilbud, som ikke fantes fra før. Og da fikk vi totalt 56 som møtte opp på et arrangement hvor det vanligvis kommer den målgruppen, så det vi jo vi absolutt si var en suksess, sier Vikhals.

Hør mer om arrangementet og at påmeldingen har blitt flyttet til mandag her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer