KRS247.no

Henter værvarsel...

Vil ha flere menn til egen Mannedag

I fjor ble Mannedagen arrangert for første gang. Den ble en suksess da den ble arrangert i fjor med over 50 kreftrammede menn som fikk oppleve en dag fylt med passende aktiviteter på Kjevik. I år har arrangementet blitt utvidet til å kunne ta 100 deltakere.

– Vi ser at det var et behov fordi det var mange som kom. Vi ser at vi har gått litt bredere ut, i fjor var det bare i Agder, mens i år nasjonale kan vi si, så nå kommer det faktisk flere tilreisende fra andre plasser, sier Andreas Vikhals, som jobber i Forsvaret på Kjevik og som har vært en av pådriverne for Mannedagen til KRS247.

Andreas Vikhals og Geir Osmund Wehus (Foto: Alf Otto Fagermo)

Han har selv hatt kreft og savnet å treffe andre i lignende situasjon.

– Jeg ønsket å samle mannfolk som har vært eller er syke med bakgrunn i egen historie og egen sykdom. Og vi fant ut sammen med Kreftforeningen at vi ville lage et sånt type tilbud, som ikke fantes fra før. Og da fikk vi totalt 56 som møtte opp på et arrangement hvor det vanligvis kommer den målgruppen, så det vi jo vi absolutt si var en suksess, sier Vikhals.

Hør mer om arrangementet og at påmeldingen har blitt flyttet til mandag her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/322267010″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]