KRS247.no

Henter værvarsel...

Turtips – Trollaktiv og Battlefield Live

Kun en kort kjøretur unna Kristiansand, ligger Evje Kommune. Der finner man også aktivitetssenteret, Trollaktiv.

Det var Tim Davis som i 1993 etablerte Trollmountain, som senere ble TrollAktiv AS. I starten var det skiturisme og vinteraktiviteter som stod på menyen, men i 1994 ble det investert i en raftingflåte og åtte kanoer. I dag er Trollaktiv ett av Norges eldste raftingsentre.

Men Trollaktiv er mer enn vinteraktiviteter og rafting. Her kan man også prøve seg på strategispillet Battlefield Live, et spill som samler hele familien. Man deles inn i to lag, og alle får hvert sin skytevåpen. Så gjelder det for hvert lag å vinne over det andre laget ved hjelp av strategi.

Daglig Leder ved Visit Sørlandet, Heidi Sørvig har selv prøvd dette sammen med kolleger, og er helt sikker på at hun vil tilbake og prøve dette sammen med barna sine.

– Dette er nesten som å være i en actionfilm hvor man ruller seg, og kryper rundt i lynghaugene. Dette er noe som virkelig engasjerer, og barna synes det er stor stas å få leke sammen med de voksne. Her møter man barna på deres arena. Dette blir som en moderne utgave av cowboy og indianere, sier Sørvig før hun fortsetter;

– Mange barn, og da spesielt tenåringer spiller mye strategispill, og i skogen på TrollAktiv kan man ta det ut i virkeligheten. Hele familien kan delta i Battlefield Live. Barn helt ned i 6 års alderen kan ha stor glede av spillet. Selv mor vil synes det er moro å delta i en engasjerende aktivitet som dette.

Hør hele saken her:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/217724759″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]