Annonse

Turtips på en gråværsdag – Barnas Kunstmuseum


Sørlandets Kunstmuseum i Kristiansand (Foto: Tor Erik Schrøder)

Ikke alle vet at bare en avstikker fra Markensgate, rett opp i Skippergata, så ligger Sørlandets Kunstmuseum. Der har de også i år spennende utstillinger. I og med at Kristiansand er barnas by, så vil Sørlandets Kunstmuseum være Barnas Kunstmuseum.

På Barnas Kunstmuseum, så kan barna krabbe på, og inni skaper, her kan de leke, og utforske kunst, og de kan delta på ett av museets sommerferieverksteder. Daglig leder i Visit Sørlandet, Heidi Sørvig anbefaler alle med barn til å ta turen dit.

– Barnas Kunstmuseum er ett kjempegøy sted å være. Her kommer man inn, og får oppleve kunsten tett på. Her får man være en del av kunsten, og museet gjør dette på barnas premisser. Barn ser kunsten på en helt annen måte enn oss voksne, og Sørlandets Kunstmuseum viser på denne måten at kunsten ikke kun er forbeholdt oss. Det er viktig at barn blir glad i kunst, og at det settes fokus på dette. Museet har også spennende utstillinger for voksne i sommer, så her kan hele familien la seg inspirere, og utfordre. Legg et besøk inn som en pitstop, eller når du trenger en pause fra sola, sier hun.

Det var i fjor Sørlandets Kunstmuseum startet med Barnas Kunstmuseum. Aktivitetene er gratis, og er åpent til og med 9. august.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer