KRS247.no

Henter værvarsel...

Tror Apple TV blir en knallsuksess

Etter gårsdagens lansering fra Apple, er det mange som stiller spørsmål ved selskapets satsing på Apple TV. Særlig avgjørelsen med å hoppe rett ned i kryssilden mellom Sony, Nintendo og Microsoft for å konkurrere på spillplattformmarkedet. Daglig leder ved Pippin-butikkene i Kristiansand, Elin Krumm, er mer optimistisk.

– Apple har gjort det mulig å laste ned spill fra App Store i sin siste Apple TV, slik man gjør på iPhone, iPad eller andre iOS-produkter. Da kan du altså spille spill på TV-en din, sier Krumm til KRS247.

Det er flere som er usikker på om Apple TV kan konkurrere med de store konsollene riktig ennå, men Krumm mener at den nye boksen skal kunne det. Videre har fjernkontrollen til den tidligere Apple TV fått en del kritikk, men det har Apple nå løst, mener Krumm.

– Søkefunksjonen på Apple TV har vært knotete siden man ikke har hatt bokstaver på fjernkontrollen. Da har man måttet sitte og scrolle. Nå kan du bruke Siri, og si til Siri hva du ønsker. I tillegg er fjernkontrollen ny, sier Krumm.

Hun mener denne releasen var viktig for selskapet, for det har vært mye fokus på programvare i det siste. Nå kom endelig noe nytt på hardware-fronten. Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/223254345″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]