Annonse

Over 100 vil invie ny bane


Foto: Alf Otto Fagermo

Vipers Airsoft & Paintballklubb innvier en helt ny skytebane med et gratisarrangement i morgen som over 100 ønsker å bli med på.

– Vi merker en ganske stor interesse for airsoft og paintball her lokalt, sier Tor Oscar Worren fra klubben, som er klar på at de tar alle forholdsregler.

Klubben forholder seg til norske lover og regler, og til tross for at arrangementet er åpent for alle, er det viktig at man innser risikoen med å delta på et slikt arrangement.

Hovedforskjellen på airsoft og paintball, er at når du skyter med airsoft, bruker du replikaversjoner av ekte våpen og du skyter plastikkuler. Det er en drastisk forskjell i forhold til paintball, der man bruker helt andre gevær med en gasstank som skyter malingskuler.

– Vi tror folk ønsker mer realisme, og utvalget er veldig stort. Ethvert ekte våpen kan kopieres, også granater og bomber, sier Worren, og viser til at de får fortsatt henvendelser relatert til paintball, men at det er mer i fra bedrifter som ønsker å drive med teambuilding.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer