KRS247.no

Henter værvarsel...

Over 100 vil invie ny bane

Vipers Airsoft & Paintballklubb innvier en helt ny skytebane med et gratisarrangement i morgen som over 100 ønsker å bli med på.

– Vi merker en ganske stor interesse for airsoft og paintball her lokalt, sier Tor Oscar Worren fra klubben, som er klar på at de tar alle forholdsregler.

Klubben forholder seg til norske lover og regler, og til tross for at arrangementet er åpent for alle, er det viktig at man innser risikoen med å delta på et slikt arrangement.

Hovedforskjellen på airsoft og paintball, er at når du skyter med airsoft, bruker du replikaversjoner av ekte våpen og du skyter plastikkuler. Det er en drastisk forskjell i forhold til paintball, der man bruker helt andre gevær med en gasstank som skyter malingskuler.

– Vi tror folk ønsker mer realisme, og utvalget er veldig stort. Ethvert ekte våpen kan kopieres, også granater og bomber, sier Worren, og viser til at de får fortsatt henvendelser relatert til paintball, men at det er mer i fra bedrifter som ønsker å drive med teambuilding.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/207810575″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]