KRS247.no

Henter værvarsel...

I høst skal det være langt og mørkt

Etter en sommer i lyse og tynne klær, er det godt og kunne pakke seg inn litt når høsten nå er her.

Klær skifter etter årstidene, og det lyse og duse bytter vi ut mot høstens farger. Denne høsten er som det pleier å være, sånn rent fargemessig. Det sier daglig leder ved PIP i Kristiansand, Siri Fosselie.

– De mørke fargene dominerer hver høst. Når det går mot mørkere tider, så skal vi ha mørkere plagg. Det sorte og det grå går igjen hver høst. I år skal vi også ha litt burgunder, vi skal ha orange og marine . Mot jul, så kommer det også en del lilla. Det sier seg selv at mørketid betyr mørke farger. Huden vår forandrer farge om høsten, og da kler vi ikke alltid disse lyse sommerfargen, sier Fosselie og fortsetter;

– I år skal det være lange plagg. Spesielt gjelder dette lange strikkeplagg og kjoler. Vi skal gjerne ha tykke strømpebukser til, og gjerne en tøff støvlett eller skolett. Høsten preges veldig mye av lange plagg. Ellers i høst, så er ponchoen tilbake. Ponchoen som var så utrolig populær på 70 tallet, og i perioder er kommet tilbake i motebildet. I høst får man poncho i alle varianter og kombinasjoner. Den sorte/hvite er jo en sikker vinner, men det kommer også mønster, og mange flotte farger.

Siri Fosselie er ikke i tvil om at kvinner er motebevisste, og at de vet hva de vil ha. Kvinner følger med på trendene gjennom media, og er motebevisste i alle aldre.

– For oss kvinner er tilbehøret ofte veldig viktig. Fortsatt skal vi kombinere plaggene våre med pene skjerf og fine smykker. Skjerf er alltid ett must, og det er fint å brekke av med farger til alt det mørke. Vi er dessuten blitt veldig flinke til å bruke skjørter, og kjoler nå enn vi var bare for en kort tid siden, nå i høst gjerne kombinert med en tykk strømpebukse, avslutter Fosselie.

Hør hele saken her:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/227149876″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]