Annonse

Fremdeles skiføre i kystnære skiløyper


Foto: Pål Lomeland

I følge meteorologene har vi i vente et stabilt vintervær med kalde og strålende dager. Midt-Agder Friluftsråd melder om at mange kystnære skiløyper trenger mer snø før de kan kjøres på nytt, men at det er fremdeles mulig å gå på ski her enkelte steder.

I Kristiansand meldes det om fine forhold og oppkjørte løyper for både klassisk og fristil i lysløypa på Hellemyr. I lysløypa på Strai er det kjørt skøytetrasé, men det er mulig å gå klassisk i store deler av traséen. Det meldes likevel om lite snø flere steder i denne løypa.

Skal du på ski så er det lurt å vende blikket enda lenger innover i landet. Mange løyper har blitt preparert de siste dagene, og værsituasjonen gjør at løypene står seg bra.

Det er flotte forhold med oppkjørte spor på Årstøl i Søgne og på Sandrip i Vennesla. De beste og mest stabile forholdene for langrenn er på Høgås i Evje.

Oppdatert føremelding finner du her

Sjekk webkamera fra Sandrip her

Sjekk webkamera fra Høgås her
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar