Annonse

Er han «Årets mest lovende youtuber»?


Foto: Helge Martin Markussen

I februar kommer TVNorge med programmet Gullsnutten, der man tar sikte på å kåre de beste norske på youtube. I kategorien Årets mest lovende, kan vi finne Magnus Storm fra Kristiansand. 

– Men det er langt frem dit, men jeg håper å få nok stemmer til å bli nominert, forteller han til Radio Sør.

Kategorien «årets mest lovende kanal» gjelder kun for kanaler som har mindre enn 2000 abonnenter. Dermed har Storm sjanse, i kraft av å være liten i youtubemålestokk. Med forholdsvis enkelt utstyr driver han sin egen youtube- kanal innen kategorien vlog. Der han forteller om sin egen hverdag og de han møter.

– Det er jo spennende å se hva som folk liker. Jeg aner jo ikke det på forhånd. Noen ganger har jeg en idé jeg er sikker på blir en hit, og slår det ikke an, og omvendt, sier han.

Det kan gå mye tid til etterarbeid, forteller han, opptil 7 timer med redigering er ikke uvanlig.

– Jeg er ikke utdannet innen videoredigering, så jeg har måttet lære dette selv avslutter Storm.

Blir han nominert? Det er det opp til publikum å bestemme. Man kan stemme på gullsnutten.no.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar