Annonse

Arrangerer båtmesse med humanitært budskap


Foto: Alf Otto Fagermo

I 18 år har Kiwanis Club invitert til båtmesse hvert år i Kristiansand og tradisjon tro ventes det mellom 15.000 og 20.000 besøkende til messen om i år samarbeider med TV-aksjonen.

– Unicef har blitt tildelt TV-aksjonen i år under mottoet «Hvert barn – en mulighet», det vil si at de i år vil bruke muligheten via TV-aksjonen til å samle inn penger sånn at barn i fem utplukkede land kan få muligheten til å komme seg på skole og skaffe seg en framtid. Det er fem land hvor krig eller andre bestemmelser fra voksne barn ikke kan gå på skole, forteller Tom Norby til KRS247.

Dette budskapet passer bra til det humanitære arbeidet som klubben støtter under mottoet «Barn først og fremst» og ifølge programbrosjyren har overskuddet fra båtmessen 2015 og 2016 har så langt blitt delt ut med 322.024 kroner.

Hør mer om årets messe her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer