KRS247.no

Henter værvarsel...

Vil helst at folk ikke skal følge trender

Til tross for at Halvor Bakke er på boligmessen «Gjør din bolig bedre» som foredragsholder for å presentere årets trender, håper han på at folk heller tenker litt selv.

– Alle lurer jo på hva som er årets trend og hvordan det skal være, så jeg har en liten kjapp gjennomgang av trendbildet slik at man får det, så må man selv velge hva man har lyst til å ha, sier Halvor Bakke til KRS247.

Han er et kjent TV-fjes fra «Norges styggeste rom» og «Eventyrlig oppussing» og har tidligere vært på messen som utstiller. Men han innrømmer at det er en stor frihet å være der som foredragsholder istedet.

– Jeg elsker å være på boligmesser. Det er jo der jeg treffer seerne mine som kanskje kjøper møblene mine og sånne ting, så har man også en måte å formidle ting man er opptatt av. Og som foredragsholder kan jeg ha en helt annen tilnærming til publikum og man kan kose seg og fokusere på det jeg brenner for av farger og interiør og skape et hjem. Men da jeg var her som selger, gikk det med på å selge produkter, sier Bakke.

Og når det gjelder årets trender, kan det virke som hvit er ut.

– Det er mange varianter, men en av trendene er mørke farger og mer farger. De hvite fargene forsvant i fjor, sier han lattermildt.

Hør mer her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/309347317″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]