KRS247.no

Henter værvarsel...

Vi oppsummerer boligåret 2016

Et år går mot slutten og i årets siste utgave av boligtipsene kan Alex Modahl fortelle om et 2016 som her på Sørlandet har vært tilnærmet normalt i motsetning til et område som Oslo hvor det har vært en ekstrem utvikling.

– Vi har iallfall hatt et ganske spennende og interessant boligår i 2016. Vi ser at det er ekstremt store forskjeller rundt om i landet. Vi har Oslo som er nærmest en nyttårsrakett om har eksplodert med over 20 prosents prisvekst. Kristiansand er litt mer moderat og laidback med en prisvekst cirka i overkant 3 prosent, sier Alex Modahl fra DNB Eiendom Vågsbygd til KRS247.

Han forteller også at det har vært noen utfordringer, spesielt med tanke på omløpstiden som har vært helt oppe i over 90 dager i snitt i forbindelse med et boligsalg.

– Så ser vi også at istedet for å ha budrunder, så har vi havnet i situasjoner der vi har forhandlingsrunder. Det vil si en interessent som vi gjerne forhandler med og gjerne ofte finner en løsning. Men det tar litt lenger tid enn det vi har vært bortskjemt med de siste årene, sier Modahl.

Se hele oppsummeringen i forbindelse med Alex Modahls direktesending på Facebook.

Live på Radiosør DNB boligtips ?

Posted by Alex Modahl on 19. desember 2016

Her kan du høre hele oppsummeringen

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/298783950″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]