Annonse

– Velg rett megler


Alex Modahl - Foto: Helge Martin Markussen

Det går mot høysesong for kjøp og salg av boliger, og da er det viktig å velge den rette megleren som passer for deg. 

– Dette er en person som du  skal ha et forhold til i kanskje flere uker, så det er viktig at man føler kjemien stemmer, sier Alex Modahl til KRS247.

Han råder alle som er i planleggingsfasen til å gjøre et grundig arbeid i forkant av salgsprosessen.

– Søk opp de forskjellige meglerne på finn.no eller på deres egne nettsider. Da får du en viss oversikt over hvordan de jobber.

Modahl anbefaler deg som selger til å invitere 3-4 meglere på besøk for å gi deg deres vurdering av boligen din. Samtidig som du får et inntrykk av personen du har med å gjøre.

– Det er viktig da å vite at dette er jobben vår, og det er ingen som blir lei seg om du velger en annen megler. Du skal velge det som er best for deg, ikke for megleren, sier Modahl.

Hør hele innslaget her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer