Annonse

Vanskelig å oppdage lokkepriser


Alex Modahl - Foto: Helge Martin Markussen

Temaet om lokkepriser i boligmarkedet dukker opp med jevne mellomrom. Men skal vi tro vår boligekspert Alex Modahl er det vanskelig å oppdage om det er snakk om slike feil. 

– Det er jo lov å ta feil i prissettingen, men dersom det stadig gjentar seg at en megler har lavere prisantydning er hva de faktisk blir solgt for er jo det en indikasjon på at noe er galt, sier Modahl.

For oss forbrukere er det vanskelig å vite om det er snakk om lokkepriser.

– Det er veldig vanskelig, men man kan jo sette ned foten om budrunden fører til at boligen går langt over takst, mener Modahl.

Han synes det skaper unødvendig støy at slike saker dukker opp.

– Dette er uansett en viktig diskusjon å ta, og vi må være voksne nok til å ta dette i bransjen, slik at vi oppfattes som ryddig og profesjonelle, avslutter Modahl.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar