KRS247.no

Henter værvarsel...

Trenger vi alle ekstratjenestene?

I forbindelse med et boligsalg er det flere tilleggstjenester utover det vanlige boligprospektet man kan kjøpe. Trenger vi alt dette, eller er det fjas? 

– Utviklingen har jo gått ganske raskt her. Det er ikke mange år siden vi fløy i helikopter for å ta oversiktsbilder. Nå kan vi gjøre dette med en drone for en mye billigere penge, sier eiendomsmegler Alx Modahl til KRS247.

Han er ikke sikker på om det er behov for alt, alltid.

– Her må forbrukerne gjøre en vurdering på hva som er hensiktsmessig. Et oversiktsbilde over en leilighet i en blokk er, etter min mening, bortkastede penger, hevder Modahl.

Men hva da med styling? Denne uken skrev Bergensavisen om en leilighet i Bergen som gikk 400.000 kroner over takst etter at profesjonelle stylister hadde satt sitt preg på leiligheten.

– Det er et eksempel på hvor dette var en veldig god idè, men det er ikke dermed sagt at det vil passe i ditt hus, mener Modahl.

Han mener det viktigste er å ha en god dialog med megleren sin for å få til en god salgsprosess.

Hør hele innslaget her:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/201832559″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]