Annonse

Trenger vi alle ekstratjenestene?


Foto: Pål Lomeland

I forbindelse med et boligsalg er det flere tilleggstjenester utover det vanlige boligprospektet man kan kjøpe. Trenger vi alt dette, eller er det fjas? 

– Utviklingen har jo gått ganske raskt her. Det er ikke mange år siden vi fløy i helikopter for å ta oversiktsbilder. Nå kan vi gjøre dette med en drone for en mye billigere penge, sier eiendomsmegler Alx Modahl til KRS247.

Han er ikke sikker på om det er behov for alt, alltid.

– Her må forbrukerne gjøre en vurdering på hva som er hensiktsmessig. Et oversiktsbilde over en leilighet i en blokk er, etter min mening, bortkastede penger, hevder Modahl.

Men hva da med styling? Denne uken skrev Bergensavisen om en leilighet i Bergen som gikk 400.000 kroner over takst etter at profesjonelle stylister hadde satt sitt preg på leiligheten.

– Det er et eksempel på hvor dette var en veldig god idè, men det er ikke dermed sagt at det vil passe i ditt hus, mener Modahl.

Han mener det viktigste er å ha en god dialog med megleren sin for å få til en god salgsprosess.

Hør hele innslaget her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer