Annonse

Tren på å gå på visning


Nå som det går mot lysere tider øker aktiviteten i boligmarkedet. Alex Modahl fra DNB Eiendom oppfordrer folk til å gå på flere visninger om de kan, og at du begynner så tidlig som mulig. Ikke bare for å se på flest mulig boliger, men også for å trene seg selv i å bedømme boliger som er til salgs.

– Begynn allerede nå. Bli litt vant til å gå på visning, fordi det er en treningssak, sier Modahl til KRS247.

Det er fort gjort å forelske seg i en bolig der og da, men når man kommer i den neste boligen kan man fort oppleve at den første kjærligheten ikke var så stas når man ser andre løsninger og andre beliggenheter.

– Hvis man går og kikker litt har man et godt grunnlag for å ta en riktig beslutning og finne den rette boligen for seg selv og familien, sier Modahl videre.

Nå som det går mot lysere tider pleier aktiviteten i markedet å ta seg litt opp både for selgere og kjøpere. Likevel er det ikke for seint å gjøre et røverkjøp. Det finnes boliger som har ligget på markedet en stund hvor det er mulig å gå i dialog med selger for å finne en fornuftig pris, mener boligeksperten. Da er det viktig å faktisk starte denne dialogen, for plutselig er to andre interesserte i boligen og da er det konkurranse. Sitter man på gjerdet skjer i hvert fall ingenting.

– Hvis du finner en bolig du blir glad i og tenker at du kunne ønske å bo der, så er det lurt å gå i dialog for å se om man kan finne en løsning. Så får man ikke annet enn ja eller nei.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer