KRS247.no

Henter værvarsel...

Tren på å gå på visning

Nå som det går mot lysere tider øker aktiviteten i boligmarkedet. Alex Modahl fra DNB Eiendom oppfordrer folk til å gå på flere visninger om de kan, og at du begynner så tidlig som mulig. Ikke bare for å se på flest mulig boliger, men også for å trene seg selv i å bedømme boliger som er til salgs.

– Begynn allerede nå. Bli litt vant til å gå på visning, fordi det er en treningssak, sier Modahl til KRS247.

Det er fort gjort å forelske seg i en bolig der og da, men når man kommer i den neste boligen kan man fort oppleve at den første kjærligheten ikke var så stas når man ser andre løsninger og andre beliggenheter.

– Hvis man går og kikker litt har man et godt grunnlag for å ta en riktig beslutning og finne den rette boligen for seg selv og familien, sier Modahl videre.

Nå som det går mot lysere tider pleier aktiviteten i markedet å ta seg litt opp både for selgere og kjøpere. Likevel er det ikke for seint å gjøre et røverkjøp. Det finnes boliger som har ligget på markedet en stund hvor det er mulig å gå i dialog med selger for å finne en fornuftig pris, mener boligeksperten. Da er det viktig å faktisk starte denne dialogen, for plutselig er to andre interesserte i boligen og da er det konkurranse. Sitter man på gjerdet skjer i hvert fall ingenting.

– Hvis du finner en bolig du blir glad i og tenker at du kunne ønske å bo der, så er det lurt å gå i dialog for å se om man kan finne en løsning. Så får man ikke annet enn ja eller nei.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/307661205″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]